Julkaistu: 17.6.2020

Kuulas Helsinki etsii sinua, näkemyksellinen Insight Manager

Arvioitu lukuaika: 2 min.

Onko sinulla osaamista ja vahvaa näyttöä kvantitatiivisen ja kvalitatiivisen tutkimuksen eri menetelmistä, suunnittelusta ja toteutuksesta aina raportointiin ja analyysiin saakka? 

Haluatko tehdä töitä Suomen eturivin brändien ja asiakkaiden parissa, muodostaa työparin yhdessä strategin kanssa ja varmistaa, että suomalaiset yritykset ovat datalähtöisen markkinoinnin ja asiakaslähtöisyyden mestareita? 

Osaatko tuottaa tutkimustulosten pohjalta kirkkaita, asiakkaiden liiketoimintaa eteenpäin vieviä insighteja?

Onko sinulla taustaa mediatoimistosta?

Jos tunnistat tästä itsesi, ole yhteydessä meihin, ja tee se mielellään heti.

Lisäksi toivomme:

  • Vankkaa ymmärrystä markkinoinnin ja markkinointiviestinnän kehittämisestä tutkimuksen, datan ja asiakasymmärryksen avulla
  • Osaamista niin brändi- ja mainonnan tutkimuksista kuin positioinneistakin. Olet kiinnostunut olemaan osa mallinnustiimiämme.
  • Kokemusta mediatoimistotyökaluilla tehtävistä oivaltavista, modernin markkinoinnin suunnittelulle lisäarvoa tuovista analyyseistä
  • Yleisimpien tilastollisten menetelmien tuntemusta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • 3+ vuoden työkokemusta
  • Itseohjautuvuutta ja kykyä pitää langat käsissä useissa eri projekteissa samanaikaisesti
  • Tiimityöskentely- ja sosiaalisia taitoja

Myös tekemisen meiningillä on sinulle väliä: 

Tiimipelaaminen ja toimeen tarttuminen ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Viihdyt ja pidät kaikki langat käsissäsi nopeatempoisessa työympäristössä ja tiukatkin aikataulut ovat sinulle tuttu haaste. 

Saat yhä vastuullisempia työtehtäviä osaamisesi kasvaessa.  Hienot työtilat Helsingin Punavuoressa sekä hommansa osaavat ja mukavat työkaverit lisäävät viihtyvyyttä. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 29.06.2020 mennessä osoitteeseen hr.fi.sm@mbww.com. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saat soittamalla Kuulas Helsingin operatiiviselle johtajalle Emilia Valtolalle 044 972 7686.  

PG Mediabrands Finlandiin kuuluvat asiakasymmärrystoimisto Kuulas Helsinki, mediatoimistot Virta Helsinki ja IUM, mainosteknologiaan ja dataan erikoistunut asiantuntijatoimisto R3AL Helsinki, luova yksikkömme Marvelous sekä tulospohjaiseen markkinointiin erikoistunut Reprise. Emoyhtiömme IPG on yksi maailman suurimmista markkinointialan konserneista, ja se toimii yli 100 maassa. Yhdistämme asiakasymmärryksen, datan ja luovuuden tukemaan asiakkaidemme menestystä. 

Rekry

Artikkelin kirjoittaja - Emilia Valtola
emilia_valtola-cv
COO, operatiivinen johtaja emilia.valtola(at)kuulas.fi