Julkaistu: 5.11.2020

Kuulas Helsinki etsii sinua, kokenut Insight Manager

Arvioitu lukuaika: 2 min.

Onko sinulla osaamista ja näyttöjä kvantitatiivisen ja/tai kvalitatiivisen tutkimuksen suunnittelusta, tekemisestä ja eri tutkimusmenetelmistä aina raportointiin ja analyysiin saakka. Haluatko tehdä töitä Suomen eturivin brändien parissa, muodostaa työparin yhdessä strategin kanssa ja varmistaa, että suomalaiset yritykset ovat modernin markkinoinnin ja asiakaskokemuksen mestareita? Käännätkö datan insighteiksi ja insightit suosituksiksi?

Jos nämä kuulostavat juuri sinulta, ole yhteydessä meihin, mielellään heti. 

Lisäksi toivomme:

  • Vahvaa näyttöä kvantitatiivisen ja/tai kvalitatiivisen tutkimuksen suunnittelun, menetelmien ja toteutuksen osaamisesta ja kirkkaista, liiketoimintaa eteenpäin vievistä insighteista. Sinulta hoituvat niin segmentointi-, brändi-, kuin asiakaspolkututkimuksetkin
  • Olet ollut mukana liiketoiminnan muotoiluprojekteissa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kykyä työskennellä sujuvasti myös englanniksi
  • Haluat keskustella tuloksista ja niiden merkityksistä markkinointi- ja liiketoimintajohdon kanssa
  • 5+ vuoden työkokemusta 

Myös tekemisen meiningillä on sinulle väliä: 

Tiimipelaaminen ja toimeen tarttuminen ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Viihdyt ja pidät kaikki langat käsissäsi nopeatempoisessa työympäristössä ja tiukatkin aikataulut ovat sinulle tuttu haaste. 

Arvostat kansainvälisyyttä ja olet kiinnostunut siitä, mitä markkinoinnin, median ja tutkimuksen maailmassa tapahtuu. Haluat oppia lisää ja asetat itsellesi haasteellisia tavoitteita.

Olet intohimoinen tuloksellista asiakastyötä kohtaan. Näet, miten tutkimus, data ja strateginen näkemys toimivat moottorina suomalaisten yritysten kasvulle ja menestykselle.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 22.11.2020 mennessä osoitteeseen hr.fi.sm@mbww.com. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja ja vastauksia kysymyksiin saat soittamalla Kuulas Helsingin operatiiviselle johtajalle Emilia Valtolalle 044 972 7686.  

Uncategorized

Artikkelin kirjoittaja - Emilia Valtola
COO, operatiivinen johtaja emilia.valtola(at)kuulas.fi
Arvioitu lukuaika: 2 min.