Julkaistu: 13.3.2021

Kuulas Helsinki on Vuoden 2021 asiakasymmärrys- ja -kokemustoimisto!

Arvioitu lukuaika: < 1 min.

Teemme joka päivä töitä asiakkaidemme eteen ja yhdessä samaan suuntaan katsoen. Me Kuulaalla olemme tehneet valtavan kehityshypyn. Olemme pitäneet kiinni vahvasta tutkimus- ja menetelmäosaamisesta ja uskostamme tutkitun, luotettavan tiedon voimaan, mutta samaan aikaan tutkimuksen tekemisen tapoja uudistaen.

Toivottavasti olemme samalla onnistuneet nostamaan odotuksia siitä, mitä modernilta tutkimustoimistolta voi saada ja odottaa.

Se, että olemme yhtä Mediabrandsin kanssa, varmistaa meille pääsyn laajasti erilaisiin, ymmärrystä rikastaviin datalähteisiin ja pystymme hyödyntämään myös suomalaisten asiakkaidemme iloksi globaaleja, hyviksi havaittuja tutkimuskonsepteja. Ja tällä tiellä tulemme jatkamaan tänäkin vuonna.

Emme edelleenkään raportoi peräpeilitietoa, vaan luomme uutta yhdessä asiakkaidemme kanssa, liiketoiminnan, brändin, markkinoinnin ja median tuloksellisuuden ja erinomaisuuden puolesta. Kiitos voitosta kuuluu meidän tiimille, jotka tekevät näitä hommia joka päivä intohimolla ja täydellä sydämellä. Sekä meidän maailman parhaille asiakkaille, joiden businesshaasteita olemme ratkomassa dataan ja tutkittuun tietoon pohjautuen.

Olette puhdasta kultaa joka päivä! ❤️

Uncategorized

Artikkelin kirjoittaja - Emilia Valtola
COO, operatiivinen johtaja emilia.valtola(at)kuulas.fi
Arvioitu lukuaika: < 1 min.