Julkaistu: 22.12.2022

Reflektio vuoteen 2022

Arvioitu lukuaika: 2 min.

2022 todella testasi meitä. 

Edelleen jatkuva korona, Ukrainan sota, energiakriisi ja inflaation nousu ovat laittaneet omaa työtä perspektiiviin. Mikä on meidän roolimme siinä, että yritykset voivat parhaiten auttaa asiakkaitaan, joiden arkea ja valintoja sävyttävä monet epävarmuudet? Miten varmistaa oman tiimimme hyvinvointi ja jaksaminen, osaamisen kasvu ja kyky venyäkin?

Tänä vuonna Kuulas onkin ottanut hypyn eteenpäin. Olemme vahvistaneet mainettamme Suomen näkemyksellisempänä tutkimustoimistona. Tästä kertoo myös toistaa kertaa peräkkäin voittamamme Vuoden Toimisto -tunnustus. Omaa toimintaamme ohjaa halua muuttaa, mitä asiakkaat voivat tutkimustoimistolta odottaa.

Nojaamme edelleen vahvasti aitoon tutkimusosaamiseen, jota ilman strategiset suositukset seisovat savijaloilla.  Tähän olemme tehneet kaksi huippurekryä. Vahvan tutkija- ja konsulttitaustan omaava Anna Salo-Toyoki on edelleen nostanut kvalitatiivista analyysiosaamistamme, ja Teemu Putto on tunnustetusti Suomen parhaita kvantitatiivisen tutkimuksen ja data-analyysien osaajia.

Mitä olemme siis tehneet? Olemme ennakoineet tuotteiden ja palveluiden tulevaisuutta, auttaneet hinnoittelemaan niitä oikein, vauhdittaneet kasvua uusille kansainvälisille markkinoille, mallintaneet markkinointi- ja mediainvestointien tehokkuutta ja tutkineet asiakaskokemusta, brändeja ja kuluttajia syvällisesti ja innovatiivisesti. Kuulasta on tullut entistä useammalle asiakkaalle aito strateginen luottokumppani.

Paljon on siis tehty. Ja maanantaisinkin työ on tuntunut merkitykselliseltä. Olemme myös taloudellisilla luvuilla mitattuna kasvaneet yksin ja yhdessä emomme Mediabrandsin kanssa. Kokonaisuus todellakin toimii.

Kiitos kaikille, jotka olette olleet mukana. Omalle jengille niin Kuulaassa kuin Mediabrandsissa, asiakkaille ja  kumppaneille. Jokainen teistä on vaikuttanut positiivisesti tähän vuoteen. 

Nyt hiljennytään hetkeksi. Pidetään huolta itsestämme ja läheisistä.  2023 tulee olemaan taas oma lukunsa. 

Uutiset

Artikkelin kirjoittaja - Emilia Valtola
COO, operatiivinen johtaja emilia.valtola(at)kuulas.fi
Arvioitu lukuaika: 2 min.